Permanent in contact cu echipa dumneavoastra!

Telefoanele smartphone sau tabletele cu sistem de operare Android folosite de echipa dumneavoastra din teren pot fi usor transformate in dispozitive de monitorizare GPS, cu aplicatia Nexus Locator.

 

Cum se utilizeaza Nexus Locator?


minicheckPersoanele responsabile de gestionarea flotei sau a echipei mobile trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul gpstracking.ro, unde vor putea accesa in timp real datele inregistrate si transmise din teren.

minicheckAplicatia Android Nexus Locator transmite la intervale prestabilite pozitia unui dispozitiv pe harta, dar ofera numeroase alte functii care faciliteaza comunicarea si care pot fi personalizate in functie de necesitatile fiecarei companii.

minicheckAplicatia se instaleaza pe smartphone-urile sau tabletele folosite de persoanele din teren, care se vor putea loga pe baza unor date de acces individuale.
locatorduo

Care sunt avantajele oferite de Nexus Locator?

pow site
minicheckUrmarire in timp real pe harta, posibilitatea de a vedea cine este mai aproape de un punct de interes, de a atribui sarcini si de a ghida pana la destinatie persoana care poate interveni cel mai repede;

minicheckAplicatia permite comunicarea bi-directionala cu echipa din teren si chiar trimiterea mesajelor insotite de atasamente;

minicheckMarcarea punctelor de interes este de mare precizie si se poate face direct din teren, de la adresa dorita;

minicheckTransmiterea datelor se poate face in timp real sau ulterior, prin Wi-Fi, GSM sau ambele. Datele inregistrate sunt stocate pe toata perioada contractuala.

Monitorizare Flota

Vedeti pozitia actualizata a vehiculelor din flota la fiecare 30 de secunde si urmariti in timp real parcurgerea traseelor pe harta. Testati gratuit Nexus GPS Tracking, 30 de zile.

Cereti Oferta!

Monitorizare Consum Carburant

Inchiriati instrumentele de monitorizare a consumului. Aflati cat combustibil foloseste flota dumneavoastra cu adevarat si reduceti costurile cu pana la 30%.

Verificati Consumul...

Consultanta Gratuita

Pe parcursul colaborarii vom face tot posibilul sa remediem orice problema in maxim 24 de ore. Va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00.

Apelati cu incredere: 021 320 05 61

 

Go to top